Aktuellt

Susanne Lindholm ny säljansvarig

CanCom byter besättning

 

Carl Kempe har efter 3 år på CanCom valt att gå vidare i sin karriär, och slutar därför sin anställning hos oss den 31 januari.

Susanne Lindholm kommer att ersätta Carl Kempe och börjar sin anställning 3 februari.

Vi vill tacka Carl för alla dessa år och önskar honom lycka till på hans nya arbetsplats!

 

 

Förlängning av Jan Medlunds uppdrag

Jan startade i början av april sitt uppdrag genom en av CanComs nära samarbetspartner uthyrd till en av deras kunder som senior helpdesk- och supporttekniker. Jan har sedan dess arbetat och levererat i raskt tempo vilket nu resulterat i att slutkunden och vår partner förlänger Jans uppdrag på lång sikt. Härligt jobbat Jan! Grattis till väl utfört uppdrag och prestation hittills!

 

Nytt spännande uppdrag för Per Landberger

Från och med den 10 juni har vi vår Unix/Linux-expert Per Landberger på nytt långt uppdrag hos en myndighet i Stockholm. Per kommer in i teamet och fokuserar på server- och applikationsdrift inom Solaris och Weblogic. Lycka till på ditt nya uppdrag Per, vi vet att du gör ett superjobb och verkligen levererar!

 

Förlängning 6 månader för Thomas Junebäck

Vår supporttekniker Thomas Junebäck kan stoltsera med väl utfört jobb – kunden väljer att from juli förlänga Thomas uppdrag med ytterligare 6 månader. Normalt förlänger de bara med ett kvartal i taget. Bra jobbat Thomas!

 

Välkommen ombord Anders Rombo!

Det är med glädje vi kan meddela att Anders Rombo idag påbörjat sitt hyrköpsuppdrag hos kund genom en av CanComs när samarbetspartner. Anders kommer att vara uthyrd till ett större internationellt logistikbolag under sex månader som en del i en kommande överrekrytering. Att nyttja hyrköpsmodellen är till fördel både för kund och konsult, båda parter får en längre tid på sig att känna av varandra – uppdraget syftar ju till en rekrytering. Fördelen är att kunden snabbt kan få en resurs på plats utan att behöva lägga lång tid på rekrytering som kan gå fel. Anders arbetsuppgifter är att verka som supporttekniker med ett brett fokusområde inom både inom nätverk och kommunikation, Windows klient-OS, Windows-server, Exchange, AD – alltså breda, roliga och utmanande arbetsuppgifter i en större internationell miljö och internationellt företag med höga kravställningar. Välkommen ombord Anders!

 

Aktuellt

<< Start < Föregående 1 2 3 4 5 Nästa > Slut >> JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

CanCom nyheter

2014-01-30

Susanne Lindholm ny säljansvarig

CanCom byter besättning

 

Carl...

2013-06-17

Förlängning av Jan Medlunds uppdrag

Jan startade i början av april sitt uppdrag...

2013-06-10

Nytt spännande uppdrag för Per Landberger

Från och med den 10 juni har vi vår...

2013-06-05

Förlängning 6 månader för Thomas Junebäck

Vår supporttekniker Thomas Junebäck...

Mer nyheter